Aanvullende apparatuur

Wat is de beste oplossing voor mijn product?
Ontdek uw oplossing

Bij ons krijgt u meer dan een verpakkingslijn an sich. Wij leveren turnkey installaties, wat inhoudt dat wij alle mogelijke extra benodigdheden voor uw verpakkingsproces aanbieden, leveren en installeren. Maximale service door ons, minimale zorgen voor u.

Want to challenge your packaging process?

Op zoek naar de beste oplossing om producten te verpakken, palletiseren en omwikkelen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons Wat zoekt u?
Wat we doen

Uw project van start tot opvolging

1 Vrijblijvende intake

Wij zitten graag vrijblijvend met u samen, overlopen wat uw noden en wensen zijn, en gaan op zoek naar een oplossing die perfect aan uw vraag beantwoordt.

2 Voorstel op maat

Afhankelijk van uw product en gevoeligheden, presenteren wij een voorstel op maat. We werken nauw samen met gespecialiseerde fabrikanten, die samen met ons één afgewerkte en hoogkwalitatieve installatie afleveren. Of u slechts een onderdeel of totaalinstallatie wenst, wij zorgen ervoor.

3 Installatie en test ter plaatse

Voor elke lijn of machine staan wij in voor de installatie ter plaatse. Wij testen uw nieuwe machine uitvoerig uit en maken u volledig wegwijs.

4 Opvolging en onderhoud

Ook wanneer uw installatie goed in gebruik is genomen, blijven wij ter beschikking staan. Wij volgen uw lijnen op en voeren de nodige preventieve onderhouden zelf uit. Zo garanderen we een optimale levensduur en werking.