Balenpers

Automatische balenpersen

Automatische balenpersen om uw product compact te verpakken? Bij ons vindt u de meest vooraanstaande persen, gefabriceerd door specialist Essegi.

Of u nu glaswol, hooi, luzerne, zaagsel of eender welk product wilt samendrukken en verpakken, onze balenpersen zijn hiervoor geschikt. En dat voor balen van 1 tot 30 kg. Na het persen van uw product, worden de balen automatisch verpakt in PE-folie.

Naast de automatische balenpers, breiden wij uw installatie ook uit met productsilo’s, aanvoerbanden, schroeven, palletiseersystemen, … Kortom: elk hulpmiddel om uw product aan te voeren en perfect te verpakken.

Wat is de beste oplossing voor mijn product?
Ontdek uw oplossing

Want to challenge your packaging process?

Op zoek naar de geknipte, automatische balenpers? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons Wat zoekt u?
Wat we doen

Uw project van start tot opvolging

1 Vrijblijvende intake

U zoekt een automatische balenpers. Wij zitten graag vrijblijvend met u samen, overlopen wat uw noden en wensen zijn, en gaan op zoek naar een oplossing die perfect aan uw vraag beantwoordt.

2 Voorstel op maat

Afhankelijk van uw product en gevoeligheden, presenteren wij een voorstel op maat. We werken nauw samen met gespecialiseerde fabrikanten, die samen met ons één afgewerkte en hoogkwalitatieve installatie afleveren. Of u slechts een onderdeel of totaalinstallatie wenst, wij zorgen ervoor.

3 Installatie en test ter plaatse

Voor elke lijn of machine staan wij in voor de installatie ter plaatse. Wij testen uw nieuwe balenpers uitvoerig uit en maken u volledig wegwijs.

4 Opvolging en onderhoud

Ook wanneer uw installatie goed in gebruik is genomen, blijven wij ter beschikking staan. Wij volgen uw automatische balenpers op en voeren de nodige preventieve onderhouden zelf uit. Zo garanderen we een optimale levensduur en werking.