Big bags

Big bags afvullen: zonder moeite

Big bags, met een inhoud van 200 tot 2000 kg, vult u met onze installaties probleemloos af met uw product. Dankzij onze semi-automatische en automatische big bag stations worden uw producten zorgvuldig gedoseerd en verpakt. De machines schakelen snel om naar een ander formaat of gewicht.

Onze stations om big bags af te vullen, zijn beschikbaar als ‘stand alone’ station maar ook met rollenbanen, een automatische aan- en afvoer van pallets, een triltafel… Alles om uw proces zo vlot mogelijk te doen verlopen.

Wat is de beste oplossing voor mijn product?
Ontdek uw oplossing

Want to challenge your packaging process?

Op zoek naar de beste machine om uw big bags af te vullen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons Wat zoekt u?
Wat we doen

Uw project van start tot opvolging

1 Vrijblijvende intake

U wilt big bags afvullen en zoekt een degelijke installatie hiervoor. Wij zitten graag vrijblijvend met u samen, overlopen wat uw noden en wensen zijn, en gaan op zoek naar een oplossing die perfect aan uw vraag beantwoordt.

2 Voorstel op maat

Afhankelijk van uw product en gevoeligheden, presenteren wij een voorstel op maat. We werken nauw samen met gespecialiseerde fabrikanten, die samen met ons één afgewerkte en hoogkwalitatieve installatie afleveren. Of u slechts een onderdeel of totaalinstallatie wenst, wij zorgen ervoor.

3 Installatie en test ter plaatse

Voor elke lijn of machine staan wij in voor de installatie ter plaatse. Wij testen uw nieuwe big bag afvuller uitvoerig uit en maken u volledig wegwijs.

4 Opvolging en onderhoud

Ook wanneer uw installatie goed in gebruik is genomen, blijven wij ter beschikking staan. Wij volgen uw machine om big bags af te vullen op en voeren de nodige preventieve onderhouden zelf uit. Zo garanderen we een optimale levensduur en werking.