Combinatie palletisers

Combinatie palletiseermachine

De combinatie machines combineren de robotkop om de producten te formeren en het palletiseer gedeelte van de conventionele palletiser om de laag te formeren. Ook het stapelen in een gesloten schacht is hier een mogelijke oplossing.

Uw stapelproces sneller en efficiënter maken?
Test onze stapelaar

Want to challenge your packaging process?

Op zoek naar de beste conventionele palletiseermachine? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons Wat zoekt u?
Wat we doen

Uw project van start tot opvolging

1 Vrijblijvende intake

U zoekt een installatie om degelijk te palletiseren. Wij zitten graag vrijblijvend met u samen, overlopen  wat uw noden en wensen zijn, en gaan op zoek naar een oplossing die perfect aan uw vraag beantwoordt.

2 Voorstel op maat

Afhankelijk van uw product en gevoeligheden, presenteren wij een voorstel op maat. We werken nauw samen met gespecialiseerde fabrikanten, die samen met ons één afgewerkte en hoogkwalitatieve installatie afleveren. Of u slechts een onderdeel of totaalinstallatie wenst, wij zorgen ervoor.

3 Installatie en test ter plaatse

Voor elke lijn of machine staan wij in voor de installatie ter plaatse. Wij testen uw nieuwe palletiser uitvoerig uit en maken u volledig wegwijs.

4 Opvolging en onderhoud

Ook wanneer uw installatie goed in gebruik is genomen, blijven wij ter beschikking staan. Wij volgen uw conventionele palletiseermachine op en voeren de nodige preventieve onderhouden zelf uit. Zo garanderen we een optimale levensduur en werking.