Conventionele palletisers

Conventionele palletiseermachine

Onze conventionele palletiseermachine stapelt uw producten per laag aan een hoge snelheid. Zowel zakken als dozen behoren tot de mogelijkheden. Ze worden zorgvuldig en stabiel op pallets geplaatst. Het resultaat: een stevige stabiele pallet die tegen een stootje kan.

Afhankelijk van de gevraagde snelheden en de producten hebben wij oplossingen op maat met diverse stapeltechnieken.

Uw stapelproces sneller en efficiënter maken?
Test onze stapelaar

Want to challenge your packaging process?

Op zoek naar de beste conventionele palletiseermachine? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons Wat zoekt u?
Wat we doen

Uw project van start tot opvolging

1 Vrijblijvende intake

U zoekt een installatie om degelijk te palletiseren. Wij zitten graag vrijblijvend met u samen, overlopen  wat uw noden en wensen zijn, en gaan op zoek naar een oplossing die perfect aan uw vraag beantwoordt.

2 Voorstel op maat

Afhankelijk van uw product en gevoeligheden, presenteren wij een voorstel op maat. We werken nauw samen met gespecialiseerde fabrikanten, die samen met ons één afgewerkte en hoogkwalitatieve installatie afleveren. Of u slechts een onderdeel of totaalinstallatie wenst, wij zorgen ervoor.

3 Installatie en test ter plaatse

Voor elke lijn of machine staan wij in voor de installatie ter plaatse. Wij testen uw nieuwe palletiser uitvoerig uit en maken u volledig wegwijs.

4 Opvolging en onderhoud

Ook wanneer uw installatie goed in gebruik is genomen, blijven wij ter beschikking staan. Wij volgen uw conventionele palletiseermachine op en voeren de nodige preventieve onderhouden zelf uit. Zo garanderen we een optimale levensduur en werking.