Afzakinstallaties

Wat is de beste oplossing voor mijn product?
Ontdek uw oplossing

Onze afzakinstallaties zijn betrouwbaar en verpakken uw producten snel en efficiënt in zakken. Met tal van mogelijkheden en machines die wij op maat ontwikkelen, voorzien wij steeds een pasklare oplossing voor uw verpakkingsflow.

Want to challenge your packaging process?

Op zoek naar de geknipte afzakinstallatie? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons Wat zoekt u?

Uw project van start tot opvolging

1 Vrijblijvende intake

U zoekt een afzakinstallatie. Wij zitten graag vrijblijvend met u samen, overlopen wat uw noden en wensen zijn, en gaan op zoek naar een oplossing die perfect aan uw vraag beantwoordt.

2 Voorstel op maat

Afhankelijk van uw product en gevoeligheden, presenteren wij een voorstel op maat. We werken nauw samen met gespecialiseerde fabrikanten, die samen met ons één afgewerkte en hoogkwalitatieve installatie afleveren. Of u slechts een onderdeel of totaalinstallatie wenst, wij zorgen ervoor.

3 Installatie en test ter plaatse

Voor elke lijn of machine staan wij in voor de installatie ter plaatse. Wij testen uw nieuwe machine uitvoerig uit en maken u volledig wegwijs.

4 Opvolging en onderhoud

Ook wanneer uw installatie goed in gebruik is genomen, blijven wij ter beschikking staan. Wij volgen uw afzakinstallatie op en voeren de nodige preventieve onderhouden zelf uit. Zo garanderen we een optimale levensduur en werking.