Palletiseersystemen

Uw stapelproces sneller en efficiënter maken?
Test onze stapelaar

Wij hebben de juiste technieken in huis om zakken, dozen, emmers… nauwkeurig te palletiseren. Of u nu een volautomatische robotpalletiser wilt, of een conventionele palletiseermachine die uw producten aan hoge snelheden stapelt. Wij bieden u de gepaste oplossing aan.

Want to challenge your packaging process?

Op zoek naar het geknipte palletiseersysteem? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons Wat zoekt u?
Wat we doen

Uw project van start tot opvolging

1 Vrijblijvende intake

U zoekt een goed palletiseersysteem. Wij zitten graag vrijblijvend met u samen, overlopen wat uw noden en wensen zijn, en gaan op zoek naar een oplossing die perfect aan uw vraag beantwoordt.

2 Voorstel op maat

Afhankelijk van uw product en gevoeligheden, presenteren wij een voorstel op maat. We werken nauw samen met gespecialiseerde fabrikanten, die samen met ons één afgewerkte en hoogkwalitatieve installatie afleveren. Of u slechts een onderdeel of totaalinstallatie wenst, wij zorgen ervoor.

3 Installatie en test ter plaatse

Voor elke lijn of machine staan wij in voor de installatie ter plaatse. Wij testen uw nieuw palletiseersysteem uitvoerig uit en maken u volledig wegwijs.

4 Opvolging en onderhoud

Ook wanneer uw installatie goed in gebruik is genomen, blijven wij ter beschikking staan. Wij volgen uw palletiseersysteem op en voeren de nodige preventieve onderhouden zelf uit. Zo garanderen we een optimale levensduur en werking.