Palletwikkelaars

Palletwikkelaars

Onze palletwikkelaars maken uw pallets volledig klaar voor vertrek. Naast standaardmodellen creëren wij ook wikkelaars volledig op maat van uw palletformaten. U heeft de keuze uit palletwikkelaars met draaitafel, draaiarm of ring, vol-automaat of semi-automaat.

Palletwikkelaars met draaitafel bestaan in een vol- en semi-automatische uitvoering. Afhankelijk van de gewenste productiecapaciteit, de te verwerken palletafmetingen, kenmerken… stellen wij u de juiste installatie voor. Onze partner Tosa is één van de belangrijkste producenten wereldwijd van wikkelaars.

Voor armwikkelaars bieden wij vol- en semi-automatische oplossingen aan. Zij zijn het ideale hulpmiddel voor minder stabiele palletladingen en/of hogere productiecapaciteiten. De palletlading blijft onbewogen tijdens het wikkelproces.

Bij volautomatische ringwikkelaars blijft de palletlading ook onbeweeglijk. Als voordeel op de draaiarm, kunnen dit type wikkelaars nog hogere snelheden aan. Speciale wikkelprogramma’s behoren zeker tot de opties. Denk aan enkelvoudige wikkeling of separate wikkeling van twee op elkaar gestapelde palletladingen. Daardoor zijn ze geschikt voor een hoge productie en/of flexibele wikkelprogramma’s.

Alle wikkelaars kunnen uitgerust worden met tal van opties zoals roping, topsheet… zodat elke palletlading perfect wordt verpakt.

Welke oplossing voor u het beste is, bekijken we graag op basis van uw product en uw noden. Wij creëren steeds een unieke oplossing op maat.

Wat is de beste oplossing voor mijn product?
Ontdek uw oplossing

Want to challenge your packaging process?

Op zoek naar de juiste palletwikkelaar? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons Wat zoekt u?
Wat we doen

Uw project van start tot opvolging

1 Vrijblijvende intake

U zoekt een manier om uw pallets succesvol te omwikkelen. Wij zoeken naar een oplossing die perfect aan uw vraag beantwoordt.

2 Voorstel op maat

Afhankelijk van uw product en gevoeligheden, presenteren wij een voorstel op maat. We werken nauw samen met gespecialiseerde fabrikanten, die samen met ons één afgewerkte en hoogkwalitatieve installatie afleveren. Of u slechts een onderdeel of totaalinstallatie wenst, wij zorgen ervoor.

3 Installatie en test ter plaatse

Voor elke lijn of machine staan wij in voor de installatie ter plaatse. Wij testen uw nieuwe palletwikkelaar uitvoerig uit en maken u volledig wegwijs.

4 Opvolging en onderhoud

Ook wanneer uw installatie goed in gebruik is genomen, blijven wij ter beschikking staan. Wij volgen uw wikkelaar op en voeren de nodige preventieve onderhouden zelf uit. Zo garanderen we een optimale levensduur en werking.