Kevin Serneels: “Ik krijg veel voldoening uit het vinden van oplossingen voor klanten.” – Achter Ausloos

De kracht van Ausloos Verpakkingstechniek zit niet alleen in ons kwaliteitsvol aanbod en ijzersterke service, maar zeker ook in het team achter ons bedrijf. We zetten daarom graag onze trouwe collega’s in de spotlight. Maak kennis met servicetechnieker Kevin Serneels.

 

Afwisselende en uitdagende job

“Als servicetechnieker bij Ausloos is mijn baan enorm gevarieerd. Ik los storingen van machines op, start nieuwe verpakkingslijnen op, sta in voor de controle van wegers en help soms bij de montage van machines.”

“Mijn focus ligt voornamelijk op het oplossen van storingen. De diversiteit aan technische vraagstukken en klantvragen zorgt ervoor dat ik continu nieuwe dingen leer en mezelf professioneel ontwikkel. Elke situatie biedt de mogelijkheid om mijn kennis over onze machines verder te verdiepen.”

“Ik doe mijn werk heel graag. Het is meer dan een baan; het is een kans om elke dag effectieve oplossingen te bieden die onze klanten helpen. Hier haal ik veel voldoening uit.

 

Contact met klanten

“Het directe klantcontact vind ik een van de meest belonende aspecten van mijn werk. Het is soms een uitdaging, vooral wanneer ik aankom en de spanningen hoog zijn, maar er is niets meer bevredigend dan een klant tevreden te stellen door hun machine weer optimaal te laten draaien.”

 

Goede band met collega’s

“We hebben een geweldig teamgevoel bij Ausloos. We steunen elkaar niet alleen professioneel, maar soms zelfs persoonlijk. Onze teamactiviteiten, zoals BBQ’s of brouwerijbezoeken, die twee keer per jaar plaatsvinden zijn altijd een hoogtepunt. Aangezien een aantal collega’s – waaronder wij als techniekers – weinig op kantoor zijn, is het leuk om dan allemaal samen te komen en bij te praten.”

Kevin Serneels
Deel dit bericht via: