Pakkende inzichten: wat u moet weten over verpakkingsmachines voor voeding

In de snel veranderende voedingsindustrie is flexibiliteit in verpakkingen essentieel. Ausloos Verpakkingstechniek erkent deze behoefte en biedt geavanceerde oplossingen die specifiek zijn aangepast aan de unieke eisen van elke voedingsproducent. Van kleine ambachtelijke bedrijven tot grote multinationals, onze op maat gemaakte verpakkingsmachines voor voeding zijn ontworpen om elke verpakkingsuitdaging aan te gaan.

 

Sectoruitdagingen en oplossingen

De uitdagingen in de voedingsindustrie variëren aanzienlijk, afhankelijk van het type product. Of het nu gaat om het minimaliseren van kruisbesmetting bij het wisselen van producten of het voldoen aan strenge hygiënenormen, Ausloos levert verpakkingsmachines voor voeding die een antwoord bieden op de sectorspecifieke vraagstukken. Onze Technipes Futura en Advanta machines zijn hier perfecte voorbeelden van. Ze zijn niet alleen snel en flexibel bij het omschakelen, maar ook uitgerust met systemen zoals ‘Cleaning In Place’ (CIP), waardoor ze voldoen aan de hoogste hygiënenormen en productveiligheid.

 

Innovatieve verpakkingsmachines

Al onze machines zijn ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als efficiëntie. We kunnen u altijd een machine aanbieden die inspeelt op uw wensen en noden, ongeacht het type zak, materiaal en voorkeur in sluitmethode. Dus of u nu voedingsmiddelen in papieren ventielzakken met buitenventiel wilt verpakken of in openmondzakken uit polyethyleen, het kan allemaal.

 

Efficiënt verpakken

Onze verpakkingslijnen zijn ontworpen om zakken van 5 tot 25 kg efficiënt te sluiten, waardoor ze het product perfect beschermen. Een steeds populairdere methode in de voedingsindustrie voor het sluiten van papieren zakken is FTS (fold, tape and seal), die een veilige en duurzame afsluiting garandeert.

Verder vormt de verpakkingskost een belangrijk aspect voor onze klanten. Onze Essegi vlakfoliemachine en de MTB easy clean buisfoliemachine snijden de zakken precies op maat af. Dit proces minimaliseert de verspilling van folie, waardoor onze klanten kosten besparen en hun impact op het milieu verlagen. Door deze technologieën in te zetten, streven we keer op keer naar een optimale balans tussen kostenefficiëntie en duurzaamheid.

 

Partnerschap voor een optimaal resultaat

Bij Ausloos geloven we in partnerschap. We werken nauw met u samen om u niet alleen een machine, maar een complete oplossing te leveren. Een oplossing die integreert met uw bestaande processen en helpt om ze te optimaliseren. Zowel onze klantenservice als technische ondersteuning staan tot uw dienst om ervoor te zorgen dat elke installatie vlot uitpakt en dat eventuele problemen snel worden opgelost.

 

Uw verpakkingsproces optimaliseren?

Ausloos is meer dan een leverancier, wij zijn uw partner in verpakkingsoplossingen. We gaan voor u op zoek naar een oplossing op maat, volledig afgestemd op uw huidige processen, producten en beschikbare ruimte. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

dosering van chocoladedruppels
Deel dit bericht via: