Vlakfolie

Vlakfoliemachines voor de juiste verpakking

Onze vlakfoliemachines transformeren vlakfolie tot degelijke gesealde plastic zakken in alle vormen en maten. Het is de ideale verpakking voor tal van producten: van granulaten tot potgrond. Van rijst tot zaden en pitten.

Afhankelijk van uw product en de gewenste snelheid, vindt u bij ons de beste oplossing. Essegi, onze leverancier, ontwikkelde installaties voor tal van toepassingen. Gaande van machines voor kleine zakjes en lage gewichten, tot vlakfoliemachines die moeiteloos grote zakken en zwaargewichten aankunnen.

Nettowegers of volumetrische doseringen, zorgen dat elke zak de juiste hoeveelheid product bevat. Afhankelijk van het type vlakfoliemachine zijn snelheden tot 1800 zakken per uur of 30 zakken per minuut mogelijk voor grote zakken en 50 zakjes of meer voor kleine volumes.

Wat is de beste oplossing voor mijn product?
Ontdek uw oplossing

Want to challenge your packaging process?

Op zoek naar de geknipte manier om producten te verpakken in vlakfolie? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons Wat zoekt u?
Wat we doen

Uw project van start tot opvolging

1 Vrijblijvende intake

U zoekt een vlakfoliemachine. Wij zitten graag vrijblijvend met u samen, overlopen wat uw noden en wensen zijn, en gaan op zoek naar een oplossing die perfect aan uw vraag beantwoordt.

2 Voorstel op maat

Afhankelijk van uw product en gevoeligheden, presenteren wij een voorstel op maat. We werken nauw samen met gespecialiseerde fabrikanten, die samen met ons één afgewerkte en hoogkwalitatieve installatie afleveren. Of u slechts een onderdeel of totaalinstallatie wenst, wij zorgen ervoor.

3 Installatie en test ter plaatse

Voor elke lijn of machine staan wij in voor de installatie ter plaatse. Wij testen uw nieuwe vlakfoliemachine uitvoerig uit en maken u volledig wegwijs.

4 Opvolging en onderhoud

Ook wanneer uw installatie goed in gebruik is genomen, blijven wij ter beschikking staan. Wij volgen uw vlakfoliemachine op en voeren de nodige preventieve onderhouden zelf uit. Zo garanderen we een optimale levensduur en werking.