Robot palletisers

Robot palletisers voor perfect gestapelde pallets

Zakken, emmers, dozen, kratten…  Onze robot palletisers stapelen het allemaal. Door hun nauwkeurige stapeltechniek kan u rekenen op stevig gestapelde pallets betrouwbaarheid en professionaliteit uitstralen.  Onze robot palletisers zijn uiterst flexibel, waardoor u ze gemakkelijk gebruikt voor tal van producten.

Met de Winner robot palletiser stapelt u met gemak zakken, dozen, emmers, kratten… met de hoogste precisie. De verschillende uitvoeringen van de Winner kunnen 250 tot 800 zakken en tot 2000 dozen per uur stapelen. Robuustheid, precisie en gebruiksgemak maken van deze machine een echte winnaar. De installatie kan, indien gewenst, gelijktijdig producten van meerdere lijnen stapelen.

Nog sneller is de IRB robot palletiser, die geschikt is voor het stapelen van zakken, maar ook dozen, emmers… En dat ongeacht het gewicht van de zak, gaande van 5 tot 50 kg. Met snelheden tot 1200 zakken per uur is deze palletiseerrobot uw snelle, efficiënte en betrouwbare oplossing.

Uw stapelproces sneller en efficiënter maken?
Test onze stapelaar

Want to challenge your packaging process?

Op zoek naar de perfecte robotpalletiser voor uw project? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons Wat zoekt u?
Wat we doen

Uw project van start tot opvolging

1 Vrijblijvende intake

U bent op zoek naar de geknipte robotpalletiser. Wij zitten graag vrijblijvend met u samen, overlopen wat uw noden en wensen zijn, en gaan op zoek naar een oplossing die perfect aan uw vraag beantwoordt.

2 Voorstel op maat

Afhankelijk van uw product en gevoeligheden, presenteren wij een voorstel op maat. We werken nauw samen met gespecialiseerde fabrikanten, die samen met ons één afgewerkte en hoogkwalitatieve installatie afleveren. Of u slechts een onderdeel of totaalinstallatie wenst, wij zorgen ervoor.

3 Installatie en test ter plaatse

Voor elke lijn of machine staan wij in voor de installatie ter plaatse. Wij testen uw nieuwe robotpalletiser uitvoerig uit en maken u volledig wegwijs.

4 Opvolging en onderhoud

Ook wanneer uw installatie goed in gebruik is genomen, blijven wij ter beschikking staan. Wij volgen uw palletiser op en voeren de nodige preventieve onderhouden zelf uit. Zo garanderen we een optimale levensduur en werking.