Machine in de kijker: nieuwe TOSA 090 automatische palletwikkelaar

We stellen u graag voor aan de nieuwste telg in onze machinefamilie: de TOSA 090 volautomatische palletwikkelaar met draaitafel. Een van de laatste ontwikkelingen van het gerenommeerde TOSA en zowel economisch als ecologisch een interessante keuze voor uw verpakkingslijn. Een overzicht van de belangrijkste kenmerken.

Verminderde folieconsumptie

Dankzij het geïntegreerde Smart Data Gathering System verzamelt de palletwikkelaar alle nodige informatie omtrent uw folieconsumptie. Op die manier kan u het gebruik van folie afstellen voor elk type lading en zo stabiele pallets omwikkelen die voldoen aan alle normen en een minimum aan folie gebruiken. Dat is niet alleen economisch interessant, maar ook in tijden van te veel plasticverbruik een ecologisch pluspunt.

Beperkte onderhoudskosten

De TOSA 090 palletwikkelaar is voorzien van een low maintenance-uitrusting wat maakt dat de machine zeer onderhoudsvriendelijk is. De motoren staan bijvoorbeeld onderaan de machine, waardoor ze gemakkelijk bereikbaar zijn voor onderhoud. Daarnaast gebruiken we onderhoudsvrije getande riemen in plaats van kettingen.

Heldere bediening en stevige motoren

De machine is standaard uitgerust met een Siemens PLC-machinebesturing met een duidelijk HMI in kleur. Een handleiding en opleiding voor uw monteurs is bij ons standaard ingebrepen. Om een optimale werking te garanderen, heeft de TOSA 090 SEW-Eurodrive motoren. Alle bewegingen zijn daardoor frequentiegestuurd.

Waterdicht verpakken

U wilt uw producten volledig waterdicht verpakken? Dat kan wanneer wij deze volautomatische palletwikkelaar uitrusten met de TOSA 455 Topsheet Dispenser.

De TOSA 090 binnenkort in uw verpakkingslijn?

Bent u op zoek naar een volautomatisch systeem om uw producten economisch en ecologisch optimaal te omwikkelen? Dan is de TOSA 090 de geknipte oplossing en een perfecte aanvulling op uw verpakkingslijn. Wenst u meer informatie over deze nieuwe machine? Contacteer ons en wij helpen u met plezier verder.

Niet zeker of de TOSA 090 geschikt is voor uw product? Doe de test en wij bezorgen u vrijblijvend een duidelijk overzicht van de mogelijkheden.

Deel dit bericht via:
palletwikkelaar